RCA Entreprenør

Om oss

RCA Entreprenør AS

RCA Entreprenør AS består av 10 ansatte og har over 25 års  erfaring fra bransjen. Vi opererer primært i Oslo, Lillestrøm og Akershus (generelt på Østlandet).

Vi tilbyr de fleste tjenester innen anleggsbransjen. Om du trenger hjelp innen anleggstjenester, er det bare å komme til oss med dine behov, og vi skal gjøre vårt ytterste til å hjelpe deg med dine prosjekter.

Vi tar på oss oppdrag innen graving, drenering, asfaltering, masseforflytting, betongsaging og støping. Vi tilbyr også anleggsgartner-tjenester og containerutleie. RCA Entreprenør har jobbet med utallige prosjekter opp igjennom årene og har med dette fått tilegnet masse erfaring og kompetanse. Vi utfører arbeid for både private og næringslivet – både store og små prosjekter. Det viktige for oss er at kunden er fornøyd, og vi skal være stolte av jobben vi utfører for kunden.

Kundeservice, kompetanse, kvalitet og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd, og vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Du som kunde skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

Vi er strukturerte og målbevisste, og gjør vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. Oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.